2010. már 06.

Montevideo Wanderers: csodában bízva

írta: maracanazo
Montevideo Wanderers: csodában bízva

A hétvégén rendezik a Clausura 7. fordulóját, és ezúttal a Nacional-Montevideo Wanderers találkozóra hívnám fel a figyelmet: a két csapat első mérkőzését ugyanis 4-0-ra nyerte a Wanderers az Estadio Centenarióban. Az októberi találkozó kissé paprikás hangulatúra sikeredett, hiszen a vendégcsapat a négy gól mellett két piros lapot is összeszedett, így most nyilván fűti őket a bosszúvágy.

Mindkét csapat kiválóan szerepelt az Aperturában, ám jelenleg egyikük sincs igazán jó formában; az Apertura-győztes Nacional a Clausurában három győzelme mellett egy döntetlent és két vereséget tud felmutatni. E két vereség közül a River Plate elleni hazai 1-4 igencsak fájhatott a szurkolóknak.

 

A Wanderers még ennél is gyengébben kezdte a Clausurát; eddigi hat mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni, és négy pontjával jelenleg utolsó a tabellán. José Alberto Rossi játékosai nem kisebb feladat előtt állnak, mint hogy idegenben legyőzzék a fél szemmel talán már a szerdai Libertadores-kupa mérkőzésre figyelő Nacional együttesét. Amennyiben sikerülne ez a bravúr, a fekete-fehér csíkos együttes végre elmozdulna az utolsó helyről.     

 

Nacional - Montevideo Wanderers 

Parque Central, március 6. 19 óra (magyar idő szerint 22 óra)

 

Szólj hozzá

nacional wanderers