2010. ápr 14.

Cerro: Nem sikerült a bravúr, de meglehet a továbbjutás

írta: maracanazo
Cerro: Nem sikerült a bravúr, de meglehet a továbbjutás

 

2-1-es vereséget szenvedett a Libertadores-kupa 5. számú csoportjában szereplő Cerro a Deportivo Quito otthonában. Győzelmükkel az ecuadoriak megelőzték a táblázaton Pablo Repetto csapatát, amely 7 pontjával jelenleg harmadik a táblázaton.

A mérkőzés 19. percében a hazaiak szerezték meg a vezetést, ám nyolc perccel később Dadomo tizenegyesből egyenlített. Az első félidő hajrájában a quitóiak büntetőt rontottak; ekkor még a vendégek mellé pártolt a szerencse, ám a találkozó végén a hazaiak örülhettek, hiszen Checa 85. perces fejesével 2-1-re győztek. Innentől kezdve már nem csak az égszínkék-fehéreken múlik a továbbjutásuk. Az utolsó fordulóban meg kell verniük a szintén ecuadori Emelecet, majd szorítaniuk kell a brazil Internacionalért, amely hazai pályán fogadja majd a Quitót.

 

Ha Repetto játékosai győznek az Emelec ellen Montevideóban, és Porto Alegrében is hazai győzelem születik, a Cerro végez a második helyen, hiszen az egymás elleni eredményeket tekintve jobban áll a Deportivo Quitónál (2-0 és 1-2).


Az 5. csoport állása:

 

Mérkőzések Gy D V Pontok GK
Deportivo Quito5311101
Internacional422083
Cerro521270
Emelec40040-4

 

 

Szólj hozzá

ecuador cerro copalibertadores2010