2010. ápr 19.

Villáminterjú Diego Godínnal

írta: maracanazo
Villáminterjú Diego Godínnal

A Montevideo Portal villáminterjút készített a Villarreal válogatott védőjével, Diego Godínnal, aki a spanyol bajnokság elmúlt három fordulójában két gólt szerzett. "Nagyon elégedett vagyok, és remélem, folytatom a góllövést" - nyilatkozta a játékos, aki klubcsapatáról, valamint a Celeste közelgő világbajnoki szerepléséről is beszélt.


 

Diego Godín kétszer is beköszönt az ellenfeleknek a legutolsó három spanyol bajnokin. Elmondása szerint nagyon elégedett a spanyolországi helyzetével, továbbá reméli, hogy minden találkozón összejön neki a gólszerzés. Mindazonáltal az idei szezont nagyon hosszúnak találja, és már alig várja, hogy visszatérhessen Uruguayba. "A bajnokság május 16-án ér véget, 17-én pedig már a montevideói edzőközpontban kell megkezdenünk a felkészülést" - magyarázta.

Hazája válogatottjával kapcsolatban azt nyilatkozta: "Nagyon lelkesek vagyunk, tele elvárásokkal. Reméljük, sikerül emlékezeteset alkotnunk. Nehéz csoportba kerültünk, a világbajnokság egyik legkiegyensúlyozottabb négyesébe, ugyanakkor a célunk az, hogy az első mérkőzésen legyőzzük a franciákat, és továbbjussunk a nyolcaddöntőbe. Nagyszerű válogatottunk van."

 

Godín gólja a hétvégi Villarreal-Atlético Madrid találkozón:

 

 

Szólj hozzá

interjú godín